Normal view MARC view ISBD view

Quesos de oveja / GALLASTEGUI, I.

Material type: materialTypeLabelContinuing resourceSeries: 3. Munibe.Analytics: Show analyticsPublisher: Donostia : Aranzadi Zientzia Elkartea, 1951Description: Páginas 155-157.Content type: Texto (visual) Media type: electrónico Subject(s): Etnografía | PastoreoOnline resources: Click here to access online Summary: Se resalta la conveniencia de una mejora en la producción de   quesos de oveja, resaltando operaciones consideradas imperfectas,   durante la elaboración del queso.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Item type Current location Call number Vol info URL Status Date due
Munibe Munibe Munibe
Páginas 155-157 http://www.aranzadi.eus/fileadmin/docs/Munibe/1951155157.pdf Not for loan

Se resalta la conveniencia de una mejora en la producción de   quesos de oveja, resaltando operaciones consideradas imperfectas,   durante la elaboración del queso.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
© 2017 - Aranzadi Zientzia Elkartea